Tuesday, December 2, 2014

Tau Kuah Sedap

Hello uolls. 
Rasanya2 korg taw x pe benda tu Tau Kuah??? Ahhhhh kt melaka ni ada satu gerai makan tepi jalan biasa je jual mak alah Tau Kuah ni. Sedap gila. Belanja gambau dulu. 

Ahhhhh meleleh x air liuh. Memanglah sedap sgt2 gile. Ahhh tau kuah ni mcm campuran timun,tahu,nenas and fish cake. Pastu dicampur lak dgn sos pedas pedas manis tuh. Pergghhhhh memang lah Ummmpp sgt. Ntah la aku da rsa bnyk tmpt tp area cheng height melaka ni gak lah yg menambat selera n tekak aku. Huhuhhu tp mak aku ckp sambil kencing pon blh buat. Senang katanya. Klu dapat lah org malas cm aku ni, bnda senang pon jadi susah hahahaha

So selamat menjamu selera kikikiki

*kedai ni glamour siap masuk meteo taw

Terima Kasih

© BenAtasha | Template Designed By Blog Bingkisan Hati